Musmatta med tryck med olika gaming motiv

Svensk tillverkare av musmattor med tryck sedan 1994.

historian om musmattor.com

Gaming Musmatta med tryck

År 1997 i Stockholm anordnade man ett utav världens första evenemang inom eSport. På den tiden fanns det inga gaming musmattor på marknaden som var anpassade för datorspelare. Man efterfrågade en större musmatta än de modeller som fanns tillgängliga vid den tidpunkten. 

Musmattor.com var bland de första i världen att förse marknaden med musmattor speciellt anpassade och utvecklade för datorspelare som krävde en musmatta med eget tryck som kunde leverera precision, känsla, låg friktion och funktionalitet. 

Vi har tillverkat musmatta med tryck för svenska varumärket QPAD Pro Gaming Gear som vunnit priser världen över. 

Under åren har vi haft äran att tillverka gaming musmattor med tryck för bland annat Dice, Valve, Blizzard, Activision, Dreamhack, The Gathering, HyperX, Logitech och Samsung för att nämna ett urval. Klicka här för att se galleri över utvalda gaming musmattor som tillverkats. 

Musmattor med tryck för företag

Under alla år har vi även tillverkat musmattor för företag som ställt höga krav på kvalité, precision, låg friktion och känsla.

Med över 60 olika storlekar på musmattor, flera tjocklekar, inga volymkrav, material i 100% naturgummi och med snabba leveranser har vi genom åren tillverkat miljoner musmattor för företag. 

Skillnaden mellan traditionella reklam musmattor och de som vi tillverkar är att våra musmattor med tryck i grunden är utvecklade och testade tillsammans med eliten av datorspelare världen över. 

Gör som tusentals andra företag och klicka för att kontakta oss idag för kostnadsfritt korrektur och offert.

Musmatta med eget tryck för privatpersoner

Hos Musmattor.com kan du även beställa musmatta med tryck i alla våra storlekar från 1 st. Tryck en egen gaming musmatta till din setup, en musmatta av hög kvalité till kontoret eller varför inte trycka upp musmattor till eSport laget.

Varukorg