Köpvillkor & Integritetspolicy

LEVERANSVILLKOR

Musmattor.com levererar beställning till angiven leveransadress. Köparen ansvarar för att de uppgett korrekt adress. Leveranstiden är mellan 2-5 arbetsdagar om inget annat anges.

KUNDENS ANSVAR

Musmattor.com förutsätter att en design är godkänd när en beställning är genomförd. Det är upp till köparens ansvar att upptäcka eventuella fel och påpeka dem till oss innan tillverkning sker. Musmattor.com ansvarar inte för fel som inte är korrigerade innan tryckning.

ÅNGERRÄTT


Musmattor.com tillämpar ingen ångerrätt då samtliga varor produceras specifikt för köparen vilket innebär att alla ordrar alltid är bindande.

PRISER

Priserna via vår webshop Musmattor.com är angivna inklusive moms i svenska kronor. Fraktkostnad tillkommer. Exempelpriser för företagskunder är angivna exklusive moms.

BETALNINGSVILLKOR

Betalning sker mot faktura 30 dagar eller direktbetalning via kort.

GDPR

Vi vill med detta mail informera dig om att vi nu förbättrar vår hantering av personuppgifter ytterligare i enlighet med den högre standarden för personuppgiftsskydd som introduceras med den nya Europeiska dataskyddslagen den 25 maj, mer känd som General Data Protection Regulation (GDPR).
Det är viktigt för oss på Musmattor.com att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data som vi sparar hos oss.
Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna fullfölja våra förpliktelser mot dig. Vi behandlar inte fler personuppgifter än vad som behövs för våra ändamål.

De personuppgifter vi behandlar är:
– Namn
– E-postadress

Vi behandlar dessa uppgifter i vårt kundregister samt/alternativt för utskick av nyhetsbrev, kampanjblad och annan typ av marknadsföring.
Den nya lagen innebär att du som kund har ett antal rättigheter. Du har rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om dig samt möjlighet att stoppa utskick.
Vi på Musmattor.com har även skyldighet att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.
Du kan alltid tacka nej till vidare kommunikation som vi skickar dig.
Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-post order@profile4u.se om du vill ha mer information.

Musmatta med tryck med olika gaming motiv
Varukorg