Så här enkelt är det!

 Skapa motivet med fyrkantiga hörn. Lägg till 5mm utfall inga passmärken

 Tänk på satsytan. Text, logo och viktiga detaljer bör vara minst 5mm ifrån ytterkanterna av motivet.

 Spara filen (150-250 dpi) som:

a) PDF (inkludera fonter alt kurvor
b) TIF, JPG, PSD eller...
c) CDR, EPS, AI (konvertera text till kurvor/banor)

 Skicka filen till prod@musmattor.com tillsammans med kontaktinformation. Större filer kan skickas via www.sprend.com

 Provet blir normalt tryckt och skickad samma dag som vi får motivet!

Se fler exempel här

 

Kontakta oss:

MUSMATTOR.COM 
Botkyrkavägen 4
14330 Vårby
Sverige

Tel: 08-29 00 70
Fax: 08-29 00 71
info@musmattor.com

Tänkvärt: 

Det är inte antalet musmattor ni köper som räknas utan antalet musmattor som används. Om ni vill att era reklammusmattor skall användas köp då musmattor med Hybratek™coating. En musmatta är en fantastisk plats för att nå ut med information. Kan du själv komma på en bättre reklam-informationsplats på kontoret? En musmatta används och syns dagligen och länge. Beställer du musmattor med Hybratek coating ökar du chansen att just din musmatta används.

Hybratek™ ytan är en svensk uppfinning som tillverkas och marknadsförs i Sverige av Profile 4U sedan 1994. Profile 4U marknadsledande såväl vad gäller utformningen av musmattor som användningen av dem i marknadsföring och information.


Den som en gång provat en Hybratek™ musmatta behåller den som ett bra arbetsredskap. Budskap på musmattor exponeras dagligen, det är nyckeln till dess effektivitet som informations- och reklammedium.

Våra musmattor är tillverkade av 100% naturgummi med textil-yta. De har en unik Hybratek ytbehandling. De ligger stilla på bordet och ger optimal friktion för musen. De är antistatiska, fransar ej upp i kanterna och är tvättbara.

Hybratek™ musmattor tillverkas i Sverige. Vi både stansar, trycker och utformar dem grafisk, något som gör oss mycket konkurenskraftiga när det gäller pris, leveranstid och tillförlitlighet.

Vi gör alltid ett färdigt prov innan vi börjar serietillverkningen. Våra leverantider är angenämt korta. Oftast levereras beställningen inom 10 dagar från godkänt utfallsprov.
Kontakta gärna oss för mer information info@musmattor.com Tel 08-29 00 70

Musmattor som informerar, instruerar och säljer oavbrutet i åratal!

Musmattor med tryck Ett av dagens och framtidens mest spridda* reklam- och informationsmedier. 

* Över hälften av den vuxna befolkningen i Sverige har tillgång till en dator idag. Antalet växer snabbt. Och alla behöver en bra musmatta

En gång är ingen gång!

TYSKT ORDSPRÅK

Satsa först och främst på kvalitet. Våra musmattor är tillverkade av 100% naturgummi och textil av högsta kvalitet. Därefter tillför vi vår unika Hybratek™ behandlingen som ger musmattan dess unika egenskaper. De ligger stilla på bordet och ger bra funktionalitet för musen med en optimal känsla och friktion. De är antistatiska, fransar ej upp i kanterna och är tvättbara.


Den som en gång provat våra Hybratek™ musmattor behåller den som ett bra arbets- redskap. Budskap på musmattor exponeras dagligen, det är nyckeln till produktens effektivitet som informations- och reklammedium.
Hybratek™ behandlingen är en svensk uppfinning som tillverkas i Sverige av Profile 4U AB. Vi är marknadsledande såväl vad gäller utformningen av musmattor som användningen av dem i marknadsföring och information.
En lyckad kampanj bygger på upprepade exponeringar!

Alla sätt är bra – utom de tråkiga!

VOLTAIRE 1694-1778

Vi kan trycka vad du vill på dina Hybratek™ musmattor i vilka färger som helst. Du kan göra som ICA-handlarna, trycka upp en lista på interntelefonnummer, eller som Arbetsmarknadsinstitutet, redovisa en HelpDesk med de viktigaste kommandona i data- arbetet. Erbjuder ni kundsupport, använd er då av musmattan för att era kunder enklare och snabbare ska nå er via telefon eller web. Det spar både er och era kunder tid och besvär. Du kan ange viktiga internetadresser, kund och leverantörsinformation mm, mm. Du kan trycka bruksanvisningar på den eller kom-i-gång tips. Och naturligtvis använda den för rena reklambudskap.


En standard musmatta med följebrev väger under portogränsen 100 g, vilket gör den utmärkt till presentreklam. Förutom valfritt tryck kan du få dina musmatta i nästan vilka format och former du önskar. Och leveranstiden är angenämnt kort.
Den som står ut från mängden har större chans att synas!

Musmattor exponerar ditt budskap 24 timmar om dygnet i åratal!

Känner du inte namnen så försvinner också din kännedom om sakerna!
CARL VON LINNÉ 1707-1778

Ingen kastar en riktigt bra musmatta. Den används varje gång man sätter sig vid datorn. Och varje gång påminns användaren om ditt budskap. Det gör att musmattor blir exeptionellt kostnads- effektiv som budskapsbärare under lång tid. Få eller inga andra media kan mäta sig med den som kontinuerligt påminnelse- medium.
Ytterligare finesser med våra Hybratek är att textilytan trycks med en miljövänlig metod där färgerna går in i fibrerna. Till skillnad från screentryck och hårda plastmattor ger denna metod en skön yta med optimal friktion för musen. Dessutom behåller Hybratek™ musmattorna sin funktionalitet även efter åratals användning. Känner ni till något informations, och reklammedium med samma dagliga långtidspåverkan?
Syns man så finns man!

Underlaget för att trycka!

Allt som är värt att göras, är värt att göras väl!

Önskar du hjälp med att ta fram ett bra original kan vi ge dig full support. Ordnar du det sjäIv är det en stor praktisk fördel om du levererar ingångsmaterialet i digital form, exv via e-mail, Zip-skiva, diskett, CD-rom eller Syquest. Om vi får färdigt ingångsmaterial enligt ovan bjuder vi på alla startkostnader. Vi tar inget betalt för extra färger. Du väljer fritt hur många färger du vill få tryckt utan att det åsamkar dig någon merkostnad. Tryckkvaliteten ger fotografisk känsla både vad gäller skärpa och färgåtergivning. Vi har musmattor i alla tänkbara format och former. Leveranstiden är normalt 1-2 veckor. Men är det akut har vi möjlighet att hjälpa er med leverans över dagen. Det förutsätter emellertid att vi fått ert original digitalt enligt preciseringarna ovan.

Rätt ingångsmaterial garanterar slutresultatet!